Your search results

Halbron Vastgoed Groep

Halbron Vastgoed Groep bestaat uit een aantal maatschappijen met beleggingen in commercieel vastgoed.  Wij zijn gevestigd in Harderwijk, in het centrum van het land.

(Her-)ontwikkeling van projecten
Voor eigen portefeuille, maar ook in opdracht, (her-)ontwikkelen wij kleinschalige tot middelgrote projecten in de regio.
Van initiatieffase tot en met exploitatiefase verzorgen wij het traject van ontwikkeling.
Vervolgens verkopen wij de projecten of behouden het voor onze eigen portefeuille. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat praktisch en kritisch te denken en kwalitatief hoogwaardig onroerend goed te ontwikkelen.

Vastgoedportefeuille, aan-/verkoop, verhuur
De portefeuille van de maatschappijen onder Halbron Vastgoed Groep bestaat uit een diversiteit aan winkelpanden, kantoren en bedrijfsobjecten.
Halbron Vastgoed Groep beheert al deze objecten zelf. De lijnen met onze huurders zijn kort, we houden direct en regelmatig contact met hen, zodat wij exact op de hoogte zijn van de exploitatie van de objecten en de wensen van de huurders. Bij problemen kunnen onze huurders ons direct bereiken en worden onmiddellijk acties ondernomen om het huurgenot ongestoord in stand te houden.

Voor uitbreiding van met name eigen portefeuille acquireren wij  op de Nederlandse markt in de sectoren winkelpanden, kantoren en bedrijfshallen. Zowel verhuurd als onverhuurd vastgoed heeft onze interesse, alsmede sale and lease-back constructies.

Mocht u in bezit zijn van een bedrijfspand en overweegt u om tot verkoop over te gaan (eventueel met de mogelijkheid tot terughuren) neem dan gerust contact met ons op. Uw reactie wordt serieus, correct en discreet behandeld. U bent bij ons verzekerd van een snel antwoord.

Objecten vergelijken